Konec satelitů v Praze?

autor: Jan Šritter 4.9.2007 archiv

Doslova pohromou pro pražské satelity může být nedělní blesková zpráva.

Jak potvrdil Pavel Zelinger nový ředitel školy na Opatově zakázal veškeré pronájmy tělocvičen a z toho plyne, že satelity Ježek, Dukla i Maliny jsou v této chvíli bez tělocvičny.

Pokusím se předvídat a odhaduji, že organizátoři satelitů se pokusí sehnat náhradní prostory, ale tak perfektní zázemí nebude jistě snadné sehnat a nemusí se to (vždyť už je září) vůbec podařit. Pokud byste někdo o nějaké tělocvičně věděl určitě nechte kontakt v komentářích nebo se ozvěte přímo organizátorům.

Kalimero
P.S. Satelit Hůrka konající se jinde termíny dodal a vyjdou do konce týdne

 

Hodnocení: 2.45 - 163 hlasů
autor: Jan Šritter 4.9.2007

Galerie

rakev.jpg
  1. Vladyka P. 4.9.2007 23:54

    Ahoj klucí boubelatí! Tomu řediteli luplo v hlavě, ne?!!! Posílám na váš mail kontakt na Zuba(David Zubina). Nějaké možnosti má v Motole, tak ho zkuste. I občerstvení by mohlo být. Píšu bez jeho vědomí,protože už je pozdě,tak držím pěsti. Pavel Vl.

    Odpovědět
  2. nunok 5.9.2007 13:20

    Ahoj,všem příznivcům satelitů Dukla - Maliny.Zatím je situace špatná,ale ještě budeme jednat - možná i přímo s vedením školy.Můžeme být ovšem i neúspěšný, proto , prosím ,kdo ví o možnosti pronájmu podobných prostor / 2 tělocvičny + bufet/, podělte se s námi co nejdříve. S díky Karel

    Odpovědět
  3. woodl 7.9.2007 15:09

    Ahoj, měli jsme tam již několik let pevně dohodnutý pronájem na tréninky, každý čtvrtek. Na stránkách školy je stále uveden starý ředitel. Bylo by to dost nepříjemné a moc tomu nerozumím. Každopádně v pondělí budu volat a zjištovat jaká je situace. Lesejk Přírodní vědy UK Praha.

    Odpovědět
Zobrazit všechny komentáře

Vložit komentář

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé

Volej TV

Další

Nejbližší akce

Další