U žen to dře

autor: Jan Šritter 1.10.2016 archiv

Nejprve si to trochu zrekapitulujme. První část skupiny se konala u nás. Výhra nad Řeckem, Slovinskem a prohra 2:3 s Běloruskem nás jistě uspokojila. Družstvo bylo druhé za Běloruskem s více body :-)

Druhá číst skupiny se konala ve Slovinsku a naše holky hned na úvod oplatily běloruskám porážku a vyhrály 3:2. Následovala výhra 3:0 nad Řeckem a chyběl jen pověstný malý krůček. A ten se nepovedl, češky podlehly domácím slovinkám 1:3 a musí do baráže. A zřejmě to překvapivě neunesl ten, kdo měl tým podpořit nejvíc. Německý trenér A.Waibl odstoupil. A udělal to velmi nestandardně, prostě beze slova zmizel.

Teď čeká český tým baráž se Slovenskem. První utkání se hraje dnes v Jablonci od 18:00. Živě ho můžete sledovat na internetu nebo večer na ČT ze záznamu. Odveta se koná na Slovensku ve středu 5.10.2016 o hodinu dříve.

Také by vás zajímalo, kdo dnes družstvo povede? Na oficiálním webu ČVS jsem žádnou informaci nenašel, ale iDnes tvrdí, že novým koučem volejbalistek bude Pommer, dosavadní asistent. Všem přeji hodně štěstí.

Hodnocení: 0 - 0 hlasů
autor: Jan Šritter 1.10.2016

Galerie

slo-cze-14.jpg

Vložit komentář

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé

Volej TV

Další

Nejbližší akce

Další