Čtvrtfinálovou zápletku Budějky-Příbram čeká rozuzlení

autor: Jan Šritter 26.3.2017 archiv

Tři ze čtyř letošních semifinalistů již známe. Po Kladnu a Liberci postupuje i Karlovarsko. Poslední postupující bude někdo z dvojice České Budějovice - Příbram.

Papírově silnější České Budějovice ponechali Příbrami dostatek prostoru a ta ho využila. Zejména poslední duel v Příbrami byl jasným vítězstvím domácích. Utkání se hraje dnes, na jihu Čech, od 18:00, sledovat ho můžete na TVcom. Ze záznamu pak přímo na obrazovkách České televize od 20:30, odkaz na iVysílání.

Zajímavá je matematika ohledně sestavení semifinálových dvojic. Dvojice nejsou pevně určeny, ale znovu se staví podle výsledků v základní části. Pokud dnes vyhrají Budějky bude hrát Kladno s Libercem, Karlovarsko s Budějkama. Ale pokud postoupí Příbram pak Kladno bude hrát právě s ní, a Karlovarsko s Libercem.

[doplněno]
Krásný, přitažlivý a hlavně infarktový zápas. Tohle se muselo líbit opravdu všem. Dechberoucí atmosféra. Za všechno hovoří čtvrtý set. České Budějovice měly jasně naloženo a za stavu 2:1 na sety vedly 23:19 a nedokázaly dotáhnout set do vítězného konce. Příbram ztracený set i utkání vypiplala, dotáhla, odvrátila několik matchballů a sama měla možnost set ukončit. A zde se snad zalekla vítězství, neproměnila vyložené šance a znovu pustila do hry soupeře. A ten zase spotřeboval několik pokusů než se trefil "do černého". České Budějovice vyhrály 3:1, sérii 4-3 a postupují. Hraje se už ve čtvrtek a v pátek.

Kalimero

Hodnocení: 0 - 0 hlasů
autor: Jan Šritter 26.3.2017

Galerie

CB-Pribram.JPG

Vložit komentář

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé

Volej TV

Další

Nejbližší akce

Další