Kladno vyhrálo o parník, Karlovarsko znovu prohrálo

autor: Jan Šritter 3.4.2017 archiv

Zajímavé. Asi málokdo může říkat "já to věděl". Kladno bylo po dvou prohraných tie-breacích dole a ještě hrálo venku. Navíc se po víkendu hrálo čistě před místním publikem. Ale jako vstl Fénix z popela, tak se zvedlo Kladno. První dva sety začinali vlastně za stavu 1:6 a stačilo je udržet. 21:25 v prvním a hlavně 14:25 ve druhém hovoří samy za sebe. Teprve třetí set byl vyrovnanou bitvou. A za delší konec už tahal Liberec. Stále vedl o pár bodů a zdálo se, že by mohlo dojít k obratu jako včera. Zlom nastal při vedení Liberce 19:17. Kladno vybralo několik výjimečných míčů v poli a následně dokázalo potvrdit bodovky na síti. A bylo to 19:21. Pak už stačilo set podržet do vítězního konce.

Za zmínku stojí, že Kladno povolalo "záložáka" Borka. Bývalý kapitán Borek Fokt si nakonec i "sáhl", když ve třetím setu zablokoval na 24. Hosté se tak vlastně ani nevešli na soupisku a na přiložené fotografii je vidět celý tucet borců.

Stav série je 2-2, soutěž se vrací ve čtvrtek do Kladna. Hraje se od 18:00 a ČT vysílá záznam od 20:30.

 

Naopak v Českých Budějovicích se pomalu schyluje k překvapení. Domácí si vyšláplina Karlovarského favorita vyhráli i druhý domácí duel 3:1 (25, -20, 22, 17) a posunuli stav série na 3-1. Následuje utkání v Karlových Varech, rovněž ve čtvrtek, rovněž od 18:00. Karlovarsko bude bojovat o udržení.

Hodnocení: 0 - 0 hlasů
autor: Jan Šritter 3.4.2017

Galerie

IMG_3671.JPG

Vložit komentář

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé

Volej TV

Další

Nejbližší akce

Další