Seznam sportovních hal

autor: Jan Šritter 7.4.2017 archiv

ČVS spolupracuje na projektu MŠMT, který umožní opravy, rozvoj a výstavbu nových tělocvičen a hal pro náš sport. K tomuto účelu potřebujeme opravdu bleskově vytvořit seznam všech používaných tělocvičen a hal. Zároveň seznam použijeme hned pro přihlášky do Soutěží a organizaci všech dalších ročníků našich soutěží. Nově se budou místa vybírat pouze z existujícího seznamu.

Prosíme o pomoc.

Ve VISu je připraven nový modul – Sportoviště. Vstupte do systému, otevřete modul a zadejte všechny tělocvičny, které využíváte. Případně i další o kterých víte. Rozlišovacím údajem je přesná adresa, kterou počítač hledá ze seznamu ČUZK (katastr) ze 3 milionů adres. Mějte tedy po ruce přesnou adresu a trochu trpělivosti, i počítače mají s množstvím dat trochu problém. Program zajistí, že každá tělocvična/hala bude fakticky v seznamu jen jednou.

Pokud zadáváte halu jako první, otevře se vám formulář s velice podrobnými dalšími podrobnostmi. Jeho vyplnění je nutné pouze pro ligové soutěže. Tělocvična/hala již někým zpracovaná se jen přidá do seznamu vámi používaných. Vždy však můžete objekt rozkliknout, k podrobným údajům se vrátit a kdykoliv upravit.

Termín je šibeniční – Velikonoce

Ještě jednou díky, tým VISu

odkaz: https://vis.cvf.cz/sportoviste/

Hodnocení: 0 - 0 hlasů
autor: Jan Šritter 7.4.2017

Galerie

CVS_logo.jpg
  1. kalimero 7.4.2017 15:15

    Jste skvělí, jste úžasní! Do 10 minut od zveřejnění je zapsaných přes 30 hal.

    Odpovědět
Zobrazit všechny komentáře

Vložit komentář

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé

Volej TV

Další

Nejbližší akce

Další